På gång

Läs om Årsmötet 2023

 

Vi söker ny samordnare för baggbesiktningen!

Leif Bosson har i många år haft uppdraget att samordna baggbesiktningarna. Nu har han framfört önskemål om att få lyftas från sin uppgift och vi söker en ny medhjälpare till detta. Du behöver inte vara baggbesiktare men ett visst mått av ordningssinne fodras samt förmåga att se till att uppdragen blir utförda.

Samordnaren tar emot anmälan från djurägaren, kontrollerar att baggens härstamning är ok och ger sedan den baggbesiktare som finns bäst till geografiskt uppdraget. Därefter dokumenteras uppgifterna i vår databas samt hos Elitlamm och originalhandlingar tas emot och arkiveras. Det rör sig om runt ett tjugotal baggbesiktningar om året som ska hanteras.

Känner du att detta kan vara något för dig så hör av dig till föreningen! Leif kommer att finnas med och lära upp sin efterträdare tills denne känner sig redo att klara uppgiften på egen hand.


 

Om du registrerat e-post och har satt en ledtråd för ditt lösenord kan du få ledtråden per e-post. Saknar du e-post, kontakta info@gutefar.se för hjälp.

Ditt medlemsnummer:

(Står på baksidan av Tidningen Gutefåret)